Minä olen

 

Minä olen Katarina Björklund, viiden lapsen äiti ja kiinnostunut kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista. Asun maalla mieheni ja lasteni kanssa. Perheeseen kuuluvat myös viisi lammasta, koira ja kissa. Haluan tehdä oman osuuteeni, jotta maapallo säilyisi puhtaana ja ihmiset eläisivät rakkaudessa; käytän puhtaita, myrkyttömiä tuotteita, kulutan kestävästi ja teen vaihtoehto-hoitoja. Tämä antaa minulle energiaa ja sisältöä elämääni. Minulla on yli 20-vuoden kokemus mm. japanilaisesta hierontahoidosta. Pikku hiljaa vuosien mittaan sain neuvoja kuudennen aistini kautta hoitojen aikana. Kun jaan neuvot asiakkaiden kanssa huomaan, että he ovat kiitollisia. Niille jotka ovat kiinnostuneita, henkinen neuvonta voi olla osa hoitoa.

Huhtikuussa 2019 avasin uuden hoitohuoneen Tammisaaressa, josta voit varata ajan mm. kristallivalohoitoon ja kukkaterapiakonsultaatioon.

Otan myös vastaan kukkaterapiakonsultatioon Inkoossa kodissamme, rauhallisessa ympäristössä luonnon keskellä. Viljelen itse luonnonmukaisesti yrttejä ja kukkia, joita käytän kukkaterapiatipoissa.

Valmistun kohta yrttiterapeutiksi, voit ostaa yrttituotteittani hoitohuoneen kauppaosasta.

Sydämellisesti tervetuloa!

Koulutus:

– Kotitalousteknikko (mm. ravitsemustiede) 1991

– BBA (Kansainvälinen talous) 1993

– Shindohoitaja/ kouluttaja (sis. anatomia- ja fysiologiaopinnot) 1999-2004

– Yrttiterapia opinnot 2018 –

Kurssit:

– Healing 1995

– Meditaatio 2001

– Raindrop Technique (Young Living- eteeriset öljyt) 2011

– Three Principles 2013, 2015