Kristallivalohoito

Kristallivalohoito on kokonaisvaltainen hoitomuoto vuorikristallien, väriterapian ja rauhoittavan musiikin avulla.

Hoito:

– rentouttaa
– antaa energiaa solutasolle asti
– tervehdyttää fyysisesti, psyykkisesti ja henkisesti

Jokainen kokee hoidon yksillöllisesti; vaikutukset ovat vastustuskyvyn sekä vireysolotilan kohoaminen, mielen herkistyminen ja tasapainottuminen. Monet tuntevat olonsa rentoutuneeksi ja rauhoittuneeksi hoidon jälkeen.

Miten hoito tehdään:

Hoidon aikana lepäät silmät suljettuina hoitovuoteella peiton alla. Kuuntelet musiikkia, rentoudut ja voit esim. meditoida. Voit ottaa mukavat vaaleat (näin energia kiertää vapaasti) vaihtovaatteet mukaan tai lainata kylpytakin hoitohuoneessa.

Hoitolaite energisoi seitsemän erityishiotun vuorikristallin avulla energiakeskuksia, chakroja. Väri-valosäde suunnataan vuorikristallien läpi jokaiseen chakraan, jokaisella kristallilla on oma värinsä ja ne hoitavat chakrojen kautta eri kehon osia. Hoito puhdistaa kehoa fyysisesti ja energeettisesti. On hyvä juoda riittävästi puhdasta vettä päivän aikana hoidon jälkeen.

Ensimmäiseksi hoitokerraksi suositellaan 20-30 minuuttia ja sen jälkeen 60 minuuttia sisältäen konsultaation.

20-30min 30e
60min 60e

Lisätietoja:
– Vuorikristalli voi varastoida ja muuntaa energiaa sekä se sallii fotonien liikkua.
– Parantava vaikutus kristallivalohoidossa syntyy myös kristallin värähtelystä joka luo resonanssin kudoksemme ja solujemme veden kanssa.
– Terveillä solukudoksilla on strukturoitu vesi ja lisääntynyt sitoamiskyky sekä lisääntynyt pintajännitys. Sairailla soluilla, jotka aiheuttavat sairauksia, on epästrukturoitu vesi. Vesi kehossamme on aina valmis ottamaan vastaan tietoja ympäristöstämme ja chakrat ovat kuin portteja meidän kehoomme.( Lähde; Masaru Emoto: The Healing Power of Water, 2007).

 

Japanilainen healing- hieronta

Rauhoittaa kipua ja stressiä sekä parantaa aineenvaihduntaa. Hoito vaikuttaa m.m. meridiaanien kautta ja purkaa mieltä ja kehoa kuormittavia jännityksiä ja tukoksia. Kehoa käsitellään käsillä, kyynärvarsilla ja jaloilla. Energia välittyy käsien kautta hoidettavaan, se puhdistaa sekä energisoi. Hoito tehdään futonpatjalla vaatteiden läpi, pue mielellään joustavat ja mukavat vaatteet.

60min 70€

Tehosteena voidaan käyttää eteerisiä öljyjä ja / tai hoitaja voi antaa halutessasi lyhyen tulkinnan hoidon aikana esiin tulleista tuntemuksista.

 

Kukkaterapia

Kukkaterapiatipat vaikuttavat mielialaan ja voivat näin kohottaa elämänlaatua. Kukkaterapiassa hoidetaan fyysistä kehoa, tunne-elämää ja henkistä olemuspuolta. Kukkaterapiassa vaikuttavana aineena on luonnonenergia, eli kukkatipoissa ei ole kasvin ainesosia, jotka voisivat aiheuttaa esim. allergiaa. Kukkatipat hoitavat kokonaisvaltaisesti meitä ja ne voivat kohottaa muiden hoitojen vaikutuksia. Kukkatippoja voi käyttää normaalin lääkityksen kanssa ja niiden käytössä ei ole havaittu haittavaikutuksia.
Dr. Edward Bach; lääkäri ja homeopaatti (1886-1936), kehitti kokonaisvaltaisen menetelmän hoitaakseen koko ihmistä eikä vain sairausta.
Valmistan omia kukkatippoja pienimuotoisesti omassa puutarhassani Inkoossa Dr. Bachin menetelmän mukaan. Kukat laitetaan lasikulhoihin lähdeveteen ja asetetaan auringonvaloon noin kolme tuntia. Näin kukkien parantavat ominaisuudet siirtyvät veteen, johon se tallentuu alkoholin avulla.
Konsultaatio voidaan toivomuksen mukaan yhdistää henkiseen neuvontaan – intuitiivinen valmennushetki, joka esim. avaa uusia näkemyksiä ja lisää ymmärrystä elämän haasteista. Välitän viestejä näkymättömästä maailmasta (oppailta ja enkeleiltä). Joskus neuvot vahvistavat sen minkä jo tiesimme, olemme aina itse vastuussa omista valinnoista elämässämme. Valmistaudut neuvontahetkeen kirjoittamalla minulle miltä elämäntilanteesi näyttää sekä jakaamalla erityisiä asioita jotka haluat työstää.
Konsultaation voi myös pyytää sähköpostitse tai puhelimitse, lähetän silloin kukkatipat postitse.

30min 30€

60min 60€

+ kukkatippojen hinta: 15ml pullo joka sis. yhden lajin 14€
–  lisähinta 3€ / laji
– postitus 5€

Lisätietoja:
– Kukkatipat vaikuttavat ihmisen sähköiseen järjestelmään. Näitä muutoksia voidaan havainnoida esim. GDV-kuvannuslaitteella sekä Kirlian-sähkövalokuvauslaitteella, joka on ollut käytössä monissa yliopistoissa, esimerkiksi Suomessa Kuopion yliopistossa. Kukkatipat eheyttävät ja laajentavat ihmisen sähkökenttää.
– Suomalaiset kukkatipat on havaittu erityisen tehokkaiksi vertailuissa muualla valmistettuihin kukkatippoihin Suomen poikkeuksellisen valoisan kasvukauden ansiosta.