Kristall-ljusbehandling

Kristall-ljusbehandling är en helhetsvård som görs med hjälp av bergskristaller, färgterapi och avkopplande musik.

Behandlingen:

– är avslappnande
– ger energi ända ner på cellnivå
– stimulerar självläkning fysiskt, psykiskt och mentalt

Behandlingen och vårdapparaten kommer från Brasilien och används runt om i världen med goda resultat. Alla upplever behandlingen individuellt; det är en alternativ metod som kan påverka med att stärka motståndskraften, det allmänna och mentala välmåendet samt ge energi och balans. Man känner sig ofta avslappnad och lugn efter behandlingen.

Hur behandlingen görs:

Under behandlingen ligger man på vårdbädden under ett täcke med ögonen slutna. Du hör på avkopplande musik, slappnar av och kan t.ex meditera. Du kan ta ljusa (då kretsar energin fritt) bekväma byteskläder med eller låna vårdrummets badrock.

Kroppens energicentrum, dvs. chakror påverkas av vårdapparatens sju bergskristaller. En färgad ljusstråle leds genom bergskristallerna mot chakrorna. Varje specialslipad kristall har sin egen färg och vårdar genom chakrorna kroppens olika delar. De färgade ljuset korresponderar till de sju chakrorna som driver energin genom vårt energisystem. Vården rensar kroppen fysiskt och energimässigt, det är därför bra att dricka tillräckligt med rent vatten under dagens lopp efter behandlingen.

Första behandlingen rekommenderas att vara 20-30 minuter lång och efter det högst 60 minuter inkluderat konsultation.

Pris:
20-30 min 30e
60min 60e

Mer info:
– Kristall-ljusbehandling är en energihelande metod som kommer från Casa de Dom Inacio. Behandlingen är kopplad till Casans helande energier, på detta sätt kan Entiteterna (andarna) som är fulla av kärlek även arbeta under vården.
– Bergskristaller kan lagra och förändra energi samt tillåter fotoner att röra sig.
– Den hälsobringande effekten av kristall-ljusvård resulterar från vibrationen från kristallen som skapar en resonans med vattnet i våra vävnader och celler.
– Friska cellvävnader har strukturerat vatten och ökad bindningsförmåga samt ökad ytspänning. Sjuka celler som orsakar sjukdomar har ostrukturerat vatten. Vattnet i vår kropp är alltid färdigt att ta emot information från vår omgivning och chakrorna fungerar som portar till kroppen. (Källa; Masaru Emoto: The Healing Power of Water, 2007).

 

Japansk healing massage

Lindrar värk och stress samt förbättrar ämnesomsättningen. Behandlingen verkar bl.a. genom meridianerna och avbelastar sinnets och kroppens spänningar och blockeringar. Behandlingen ges med händerna, underarmen samt fötterna. Energin går genom händerna till den som vårdas vilket renar och ger energi. Behandlingen ges på en futonmadrass genom kläderna, klä dig gärna i elastiska och bekväma kläder.

60min 70€

Som effektivering kan man använda eteriska oljor och / eller vårdaren kan ge en kort tolkning av känslor som uppkommer under behadlingen.

Blomsterterapi

Blomsterdroppar påverkar känslor och sinnesstämning och kan på detta sätt höja livskvaliteten. I blomsterterapi sköter man fysiska kroppen, sinnet samt den andliga sidan.
De kan användas tillsammans med annan medicinering utan biverkningar och kan stärka effekten hos andra behandlingar.
Dr. Edward Bach; läkare inom traditionell medicin och homeopat (1886-1936), utvecklade en holistisk metod för att behandla hela mänskan och inte enbart sjukdomen.
Jag framställer egna blomsterdroppar i liten skala i vår egna trädgård i Ingå enligt Bachs metod. Blommorna läggs i glasskålar med källvatten i ca 3 h i solsken. Då överförs blommornas helande egenskaper till vattnet – som efter det blandas med ekologisk alkohol för att hålla i åratal.
Konsultationen kan vid önskemål kombineras med andlig rådgivning – en intuitiv konsultation som t.ex. ökar förståelsen för krävande situationer i livet. Jag förmedlar meddelanden från den osynliga världen (guider och/eller änglar). Ibland bekräftar råden det du redan anat, vi är också själva ansvariga för alla val i livet. Du förbereder dig för konsultationen genom att skriva till mig hur din livssituation ser ut samt vilka eventuella problem du har.
Konsultationen kan även ske per epost eller telefon, jag skickar då blomsterdropparna med postpaket.

30min 30€

60min 60€

+ priset för blomsterdropparna: 15ml flaska med 1 sort – 14€
– tilläggspris för en blandning med flere sorter: 3€ /sort
– postavgift 5€

Mer info:
– Blomsterdropparna påverkar kroppens elektromagnetiska fält. Dessa förändringar kan ses med t.ex GDV-tekniken (Gas Discharge Visualization som Ryska forskare använt i 30 år) och Kirlian- elektromagnetisk fotografering som används i många universitet, t.ex. i Kuopio Universitet i Finland. Blomsterdropparna helar och utvidgar mänskans elektromagnetiska fält.
– Blomsterdroppar som tillverkas i Finland anses enligt jämförande undersökningar ha en extra stark verkan på grund av den avvikande starkt ljusa växtperioden.